Om Compfitt

Vi går den ekstra mil – så du slipper for det

Compfitt er en handels– og sourcingvirksomhed med danske og kinesiske fagfolk ansat. Vi har været i Kina, fra før det blev moderne, og vi har været igennem alt bøvlet, så du ikke behøver det.

Vi er ISO9001-certificerede i både Danmark og Kina, og når du samarbejder med os, samarbejder du med en dansk underleverandør. På danske indkøbsbetingelser.

Hands-on i Kina

Vi hjælper serieproducerende industrivirksomheder – fra en bred vifte af brancher – med at få produceret komponent- og systemleverancer hos mere konkurrencedygtige og kvalitetssikrede underleverandører i Kina. Vi har brugt de seneste 22 år på at opdage, oplære og samarbejde med kinesiske producenter.

Du får adgang til vores nøje udvalgte netværk af produktionspartnere i Kina, og sammen med dem leverer vi effektiv produktion i den ønskede kvalitet.

Svesken på disken

Compfitt er en datadrevet virksomhed, der ser fremad på vegne af vores kunder. Vi hylder ærlighed og direkte kommunikation i alle faser af forretningen, og med vores indgående kendskab til kinesisk kultur og produktionsforhold får vores kunder kun positive overraskelser. Når du samarbejder med os, leverer vi præcis det, vi har aftalt. Og lidt til.

Vi skærper din konkurrenceevne, for vi gør det billigere, end du selv kan producere eller indkøbe det til, og styrker samtidig din forsyningssikkerhed.

Det ukomplicerede samarbejde i en travl hverdag

Vores 25 medarbejdere i Danmark og Kina går på arbejde hver dag med ét formål: Vi vil levere den bedste service og kvalitet – uden afvigelser. Det efterlever vi ved at reducere risiko for vores kunder. Ved at være lagerførende for dem. Og ved at realisere en reklamationsrate på mindre end 0,1 % i gennemsnit de seneste tre år. Skulle vi alligevel møde bump på vejen, er kunden den første, der får besked.

Vores vision er at være vores kunders bedste leverandør.

Nærhed har topprioritet

Vi tror på, at langvarige relationer er god business for alle parter. Derfor er nærhed, tilstedeværelse og integritet værdier, vi prioriterer og lever efter. Alle har prøvet, at en leverandør ikke er til at få fat i, når det brænder på. Men vi tager altid telefonen, når du ringer. Og vi finder faglig stolthed i at gøre vores kunders beslutningstagere succesfulde i deres organisationer.

Loyalitet skal man gøre sig fortjent til. Derfor er vi beærede over, at vores kunder i gennemsnit har samarbejdet med Compfitt i mere end 10 år – and still counting.

Vores kernekompetencer giver dig konkurrencefordele

Vi kan frembringe det meste i de fleste råmaterialer, men du finder vores kernekompetencer inden for støbning og ekstrudering. Vi er eksperter i bl.a. aluminium, zink, stål, rustfrit stål, og siden 2005 har vi tilmed kunnet tilbyde glas- og spejlproduktion i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Under alle omstændigheder leverer vi efter dine egne tegnings- & kravspecifikationer. Vi sætter en ære i at forstå din dagligdag, og du kan altid forvente et helhedssyn fra os. For vi forbedrer løbende samarbejdet og rådgiver dig om muligheder, der giver dig konkurrencefordele.

Hvis du er på udkig efter yderligere info, eller hvis du overvejer produktion i Kina, er du velkommen til at kontakte salgschef Kent Jensen på +45 25 65 40 82 for at høre nærmere.

Vi tales ved!

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os