Sådan gør vi

Vi har været i Kina længe før, det blev populært, og vores mangeårige erfaring med sourcing og outsourcing kommer dig til gode.

I det nedenstående kan du læse, hvordan vi gør, når vi frembringer komponenter og systemleverancer – lige fra den første rådgivningsseance til just in time-levering.

Rådgivning

Mange virksomheder, der selv står for sourcing til Kina, kender ikke faldgruberne. Vi har prøvet de fleste, så vi kan rådgive jer til at undgå dem.

Med base i både Danmark og i Kina har vi det bedste udgangspunkt for at sikre, at dine ønsker bliver bedst muligt opfyldt.

Når du har et ønske til en specifik komponent eller en hel systemleverance, kan vi her fra Danmark hjælpe og rådgive dig bedst muligt, fordi vi ved, hvad vores kinesiske kollegaer og samarbejdspartnere er i stand til at levere.

Vi sparrer med dig om den produktudvikling, som giver mest mening for din forretning – ud fra kvalitet, leveringssikkerhed og pris. Vi kender de kinesiske spilleregler og har via vores samarbejdsnetværk stor indsigt i, hvilken kinesiske leverandør der vil være den oplagte samarbejdspartner til at frembringe jeres komponenter.

Kvalitetssikring

Alle virksomheder går op i kvalitet, men færre gør for alvor noget ved det. Ud over en basal ISO 9001- certificering har vi fokus på, at alle vores leverandører og underleverandører lever op til skrappe produktkrav, men også skrappe produktionskrav. Vi følger konstant op på vores samarbejdspartnere ud fra en lang række parametre.

For at sikre den bedst mulige og ensartede kvalitet på dit produkt arbejder vi også med vores eget kvalitetssystem.

Først udarbejder vi en foranalyse, hvor vi afdækker jeres behov i forhold til vores kompetencer. Vi vil ikke have kunder, der er forsøgskaniner i vores forretning ved at kaste os over opgaver, som vi ikke har erfaring med eller evner til at løfte. Derfor kan det ske, at vi dropper en potentiel ordre allerede i forstadiet.

For din skyld er det vigtigt, at vi ikke kun ser på produktkvaliteten, men også projektkvaliteten. For de to ting følger ofte hinanden. Hvis vi sammen finder ud af, at vi er ideelle til opgaven, indhenter vi derefter bindende priser fra Kina. Det vil sige, at du som kunde ikke påtager dig risikoen for, at prisen bliver hævet, hvis der er regnet forkert.

Når vi har en pris og en aftale på plads, følger vi naturligvis løbende op på, at aftalerne bliver overholdt – også med fokus på kvaliteten. Vi producerer en udførlig kvalitetsbog, der følger produktet i hele levetiden. I bogen er alle detaljer om kvalitet nøje noteret, og det er din sikkerhed for, at dit produkt er gennemtestet og kvalitetssikret.

Hvis der skulle være problemer med produktet, sikrer den udførlige kvalitetsbog også, at vi hurtigt kan afhjælpe fejl eller mangler.

Komponent- og systemleverancer

Kravene til leverancer og produkter er naturligvis forskellige fra projekt til projekt. Hvad enten du har brug for en lille delkomponent eller en hel systemleverance, klarer vi opgaven for dig.

Ved systemleverancer får du som kunde fuld fleksibilitet, og vi påtager os det fulde ansvar for produktet, til du står med det i hånden – naturligvis pakket ind i den emballage, der passer til dig eller dine kunder. På den måde undgår du det store arbejde med at skulle samle og håndtere flere små delleverancer, som kan være en stor opgave, hvis man ikke har stor erfaring med den.

Vi samarbejder med en række forskellige producenter, der kan levere i de fleste materialer. Du kan med andre ord sagtens bestille systemleverancer hos os, der eksempelvis indeholder plastikkomponenter. Og det betyder, at vi kan klare en lang række af de produktioner, som I kan stå med over tid.

Disponeringsservice

Du kender sikkert den udgift, dit lager påfører din virksomhed, og den risiko du påtager dig for dit lagers værdi. Den risiko vil vi gerne hjælpe dig med at fjerne mest muligt fra dine skuldre. Derfor tilbyder vi et omfattende distributionsnetværk, hvor du får disponeringsret over et stort lager hos Compfitt Group.

Du har dine produkter til at stå på vores lager, indtil du skal bruge dem. Det er just in time-levering, hvor du slipper for bøvlet og risikoen for mangelfuld og ustabil levering.

Overordnet tilbyder vi den løsning, der passer bedst til lige netop din forretning. Vi er fleksible i forhold til din forretning på alle tænkelige måder.

Kredit

En konkurrencedygtig kreditfacilitet er vigtig for, at jeres virksomhed kan køre mest hensigtsmæssigt set over et helt år – det forstår vi godt. Derfor tilbyder vi attraktive kreditaftaler til dig som kunde, så du tilgodeser balancen og modvirker de økonomiske udsving, der er over året.

På den måde sikrer du din likviditet bedst muligt, og din virksomhed får på den måde større fleksibilitet, hvis I har brug for likviditet til at finansiere andre vækstinitiativer her og nu.

Sammen med vores fleksible disponeringsservice er kreditaftalerne med til at give jeres forretning bedre rammevilkår, der understøtter udviklingen af resten af jeres virksomhed.

Dansk aftalegrundlag

Vi forstår, hvis du har svært ved at håndtere sourcing og outsourcing i Kina – det er det, vi er her for. Og derfor er det naturligt for os, at vores samarbejde hviler på et dansk aftalegrundlag, så du ikke kommer til at skulle forholde dig til andre lovgivninger. For os er det naturligt, at når du laver en aftale med os, er det, fordi du vil have gennemsigtighed og tryghed i at samarbejde med en dansk partner.

Når du laver en aftale med Compfitt følger vi dansk lovgivning, og derfor er det os som leverandører, der påtager os den fulde risiko.

Både når det kommer til at overholde vores samarbejde, hvor vi forpligter os til at overholde aftalerne om leverance og priser. Men også når det kommer til samarbejdet med vores kinesiske samarbejdspartnere – herunder at de overholder de aftaler, som vi har indgået.

Tegninger og kravspecifikationer

I jeres virksomhed har I nok en god idé om, hvilke krav jeres komponent eller produkt skal overholde, og I har måske allerede en tegning af det.

I er med andre ord langt i processen med produktudviklingen, men hvis I alligevel mangler de sidste input til at få færdiggjort processen, står vi klar til at hjælpe jer.

Hvis I allerede har helt styr på tegninger og kravsspecifikationer, står vi naturligvis klar til at indgå i en rådgivningsdialog med jer, så I kan få de input, der måske kan give jeres produkt den sidste finish, der i sidste ende løfter den samlede kvalitetsoplevelse – for jer og jeres kunder.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os