Certificeringer

Compfitt Gruppens kvalitetsstyringssystemet er ISO9001 certificeret af Lloyds Register Quality Assurance og certificeringen bliver løbende auditeret.

B2B salg og rådgivning – i fremstilling af individuelle industrielle kundetilpassede komponenter – herunder sourcing, leverandørkvalificering, -auditering og opfølgning – indenfor kvalitetssikring og kvalitetskontrol.

Vores produkter – komponenter og beslag – er elementer der indgår i vore kunders større systemer – vi er dagligt udfordret af høje kravspecifikationer og ekstremer.

Vi sørger derfor hele tiden for at samarbejdet med os skaber værdi for vores kunder.

Grundig overvågning og kontrol af alle processer i værdikæden, fra indgang i produktion til levering og service – sikrer opretholdelse af en høj kvalitet – så vores løsninger opfylder de behov, krav og standarder, der er fastlagt af vores kunder.

Vi har altid arbejdet intensivt med at forbedre vores kvalitet, men i marts 2013 opnåede vi det højeste internationale anerkendte kvalitetsstempel i form af ISO 9001 certificering.

Certificeringen var kulminationen af flere års uafbrudt hårdt arbejde i procesforbedring og dokumentation.

Certificeringen betyder for os, at vi:

Har veldefinerede processer
Løbende forbedrer kvaliteten og fokus på spild
Skaber merværdi for vores kunder og leverandører
Er i overensstemmelse med internationale standarder
Hver halvårlig auditeres af Lloyd Register uafhængige auditør korps.
Vi er meget stolte over at være certificeret, men i det daglige er der ikke meget som har ændret sig i vores måde at arbejde på – vi har altid fokus på vores kunders tilfredshed.

ISO9001 certificeringen er det synlige bevis på, at vi sikrer at samarbejdet – med os som din outsourcing partner – bliver udført af et kvalificeret personale – konstant i overensstemmelse med fastlagte procedurer – og derfor sikrer løbende forbedringer i vores kvalitet og service.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os